SUSHITO AMSTERDAM OOST - JAVASTRAAT

SUSHITO AMSTERDAM OOST - JAVASTRAAT Sushito poké bowls & sushi burritos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 774 beoordelingen
13 okt 2019 om 23:36 Lekker en snel bezorgd
13 okt 2019 om 21:00 Fantastic food!!
8 okt 2019 om 22:30 Geweldig net als altijd !! Alleen beetje weinig rijst maar super veel toppings en heerlijk vers ! Top tent voldoet elke keer weer aan m’n verwachtingen
8 okt 2019 om 21:58 Was lekker!
8 okt 2019 om 9:00 Weer heerlijk, zoals altijd! Was er snel en vriendelijke bezorging.
7 okt 2019 om 21:16 Super lekker en mooi opgediend! En gezond! Erg genoten!
7 okt 2019 om 11:08 food was great but there was a problem with the delivery guy he went to the wrong adress and i had to leave my house to go get the food and had to call your help center but the guy was nice so stilll 4 stars, a little sacrifice for such a nice service
5 okt 2019 om 18:29 Ik heb hier al vaak besteld, maar deze keer had ik maar 5 kleine blokjes zalm, en de bak zat niet eens helemaal vol. €12,50 vond ik het echt niet waard.
5 okt 2019 om 0:06 Verkeerde bestelling gekregen, maar alle andere keren is wel goed gegaan tot nu toe
3 okt 2019 om 8:09 Lekker eten, werk waar weinig crisps. Kwaliteit goed als altijd.
2 okt 2019 om 19:34 Super bezorger, altijd lekker vers eten en goeie porties. Bestel hier vaker en ben altijd weer zeer tevreden! Top tent dit.
30 sep 2019 om 20:19 Zalm was niet vers en rijst was plakkerig.